Datça Marmaris Selimiye Turu 2 Gece Konaklamalı
AKYAKA, MARMARİS, DATÇA, TAŞLIK PLAJI, SELİMİYE, BAYIR KÖYÜ, KIZKUMU
%11 indirim
4750.00₺
4250.00 ₺ 'dan
Başlayan Fiyatlarla..
AKYAKA, MARMARİS, DATÇA, TAŞLIK PLAJI, SELİMİYE, BAYIR KÖYÜ, KIZKUMU
%11 indirim
4750.00₺
4250.00 ₺ 'dan
Başlayan Fiyatlarla..
AKYAKA, MARMARİS, DATÇA, TAŞLIK PLAJI, SELİMİYE, BAYIR KÖYÜ, KIZKUMU
Marmaris Merkez Konaklama Farkıyla!
HERŞEY DAHİL KONAKLAMA - Sınırsız Alkollü/Alkolsüz İçecek
Birbirinden güzel koyları, göz alabildiğine uzanan ormanları,köyleri, şelaleleri ile MARMARİS baharda bir başka güzel…
MARMARİS'in ünlü gece kulüplerinde eğlence!
Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.
Sabah belirtilen duraklardan misafirlerimizi karşıladıktan sonra turumuza başlıyoruz. AYDIN, ÇİNE, MUĞLA üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’ nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonlarını gözlemleyerek, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya geliyoruz.
Burada serbest zaman verip, isteyen konuklarımızla TEKNE TURU’ na katılıyoruz. AZMAKBAŞI deresinin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra, dağların arasından, kıvrılarak uzanan bir yoldan, MARMARİS’e hareket ediyoruz.
Marmaris limanında ve çarşısında gezintiler yapıyoruz. Çay, kahve keyfimizide yaptıktan sonra, dağların arasından eşsiz güzellikler arasında ilerleyerek çam, zeytin, badem ağaçlarının mis kokuları ve eşsiz güzellikleri arasından geçerek Etraftaki, kuş sesleri, denizin kokusu, ortamın dinginliği adeta insanı büyülüyor... Buradan ayrılarak Marmaris Merkezdeki Herşey Dahil konseptinde olan otelimizde, akşam yemeğine kadar, otelin aktivitelerinden, denizinden ve havuzundan faydalanıyoruz.
Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
Sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımız otelin havuzundan, sunulan içecek ve yiyeceklerden ve aktivitelerinden faydalanabilir, dileyen misafirlerimiz de otele yürüme mesafesinde bulunan Taşlık Plajından denize girebilirler.
Öğle yemeğimizi aldıktan sonra,yine dileyen misafirlerimizle ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabon’un ‘’Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadasına bırakır’’ sözünde de dediği gibi, muhteşem güzellikteki bu şirin belde de önce ESKİ DATÇA’yı geziyoruz.
Taş evlerle süslü sokaklarında yürüyerek CAN YÜCEL sokağına ulaşıyoruz. Ünlü şairimiz Can Yücel’in çok sevdiği ve son yıllarını geçirdiği evi görerek, köy kahvesinde mola veriyoruz. Eski Datça’nın güzel sokaklarını fotoğraflıyarak, keyifli anlar yaşıyoruz. Badem, zeytinyağı, bal alışverişleri sonrasında, yönümüzü YENİ DATÇA’ya çeviriyoruz.
Burada vereceğimiz serbest zamanın ardından, tekrar otelimize geri dönüyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde.
Sabah kahvaltısının ardından, SELİMİYE’ye hareket ediyoruz. Sahilinde ve sokaklarında dolaşıp meşhur losta tatlısından tadıyoruz. Buradan hareketle diğer gezi noktamız olan BAYIR KÖYÜ’ne geçiyoruz. Koca çınar ağaçlarının gölgesi altında, çay ve kahve molası veriyoruz.
Rivayete göre, yüzyıllık çınar ağacının etrafından bir tur attığınızda, ömrünüzün uzayacağına inanılıyor…Çınar ağacı altında geçireceğimiz keyifli zamanın ardından, tekrar otobüsümüzde yerlerimizi alarak, KIZKUMU’na yol alıyoruz.
Rehberimizin anlatacağı Kızkumu’nun efsaneleşmiş aşk hikayesini dinliyor ve verilecek serbest zamanda bol bol fotoğraf çekimi yapma şansına sahip oluyoruz. Güzel bir tatili geçirerek geri dönüş yolculuğumuza başlıyor ve uygun molalarla akşam saatlerinde İZMİR’ ulaşıyoruz.
Bir başka GEZİPORT seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.
06:20 Mavişehir (Mavibahçe AVM Önü)
06:30 Bostanlı İskele
06:45 Karşıyaka Anıt
07:00 Bayraklı Üst Geçit
07:15 Bornova Metro Opet Benzinlik Önü
07:25 Konak İBB Binası Karşısı
07:35 Üçyol Meydan (Terra Pizza Önü)
07:50 Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü
Önemli Not: Araç boyutları katılımcı sayısına göre düzenlenir. Minibüs - Midibüs - Otobüs Olabilir.