Rezervasyon Sorgula Kazım Karabekir Cad. No:54/B BORNOVA - İZMİR 0232 388 30 33

İstanbul Keyif Turu 1 Gece Konaklamalı

İSTANBUL KEYİF ve KÜLTÜR TURU 1 GECE 2 GÜN Çamlıca Tepesi, Ortaköy, Dolmabahçe Sarayı, Taksim Sultanahmet Meydanı, Ayasofya, Galata Kulesi, Kız Kulesi, Eminönü

%11 indirim

4500.00 4000.00 'dan
Başlayan Fiyatlarla..


İstanbul Keyif Turu 1 Gece Konaklamalı

Konaklama
1 gece
Ulaşım Şekli
otobüslü
Tur Süresi
2 gün
Tarihler
Hareket Noktaları
detaylarda
Kişi Başı 4000.00 'dan
Başlayan Fiyatlarla..
Ayrıntılı bilgi için 0545 388 30 35

Talep Formu

DETAYLAR

1 Gün | Çamlıca Tepesi, Dolmabahçe Sarayı, Boğaz Turu, Pier Loti

Değerli misafirlerimiz; Belirtilen duraklardan Cuma günü akşamı belirtilen saatlerde sizleri karşıladıktan sonra, GEZİPORT  konforlu otobüsleri ile yolculuğumuza başlıyoruz.

Sabah saatlerinde ilk durağımız Çamlıca Tepesi oluyor Çamlıca tepesinden İstanbul’u Görsel olarak fotoğraflayıp çaylarımızı manzaraya karşı içtikten sonra Boğaziçi Köprüsü ile Avrupa yakasına geçip içindeki eşyalarla dönemin yaşamını tanıtması bakımından ilginç olan ve Atatürk ‘ün ömrünün son yıllarında oturduğu Dolmabahçe Sarayı oluyor.

Avrupa ve Osmanlı stillerinin karışık üslupta inşa edildiği ve dekorasyon unsurlarının tamamına yakınının orijinal yerlerinde sergilendiği İstanbul’un bu en büyük sarayının Selamlık bölümünü birlikte geziyor; dünyaca ünlü Hereke Halıları’nı, sedef kakma mobilyaları’ ı, tonlarca ağırlıktaki paha biçilmez kristal avizeler’i ve daha pek çok zengin dekorasyon unsurunu hayranlıkla seyrediyoruz.

NOT: Dolmabahçe Sarayı Haremlik bölümü Müze kart ile giriş yoktur ekstra ücretlidir. ) Bu büyülü anlar sonrası İstanbul’ u denizden görmek için Boğaz Turu'na çıkıyoruz. Beşiktaş, Ortaköy, Arnavutköy, Bebek, Rumeli Hisarı, Emirgan, Yeniköy boyunca tarihi yalılar arasından turumuzu tamamlıyoruz.

İstanbul’ a gelip Eminönü’nde balık ekmek yemeden olmaz diyor ve öğle yemeğimizi alıyoruz. Molamızdan sonraki durağımız Haliç sahil boyunu izleyip Balat'a varıyoruz, burada rehberimiz eşliğinde yapacağımız kısa yürüyüşümüzde Balat’ta Otantik yapı Rum evleri ve Kiliseleri görme şansımız olacak son olarak Haliç’ in muhteşem Manzarasına tanıklık edeceğimiz Pierre Loti Tepesi'ne çıkıyoruz akşam çaylarımı yudumladıktan sonra otelimize geçiyoruz.

Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Dileyen misafirlerimizle Kumkapı Eğlencesine katılıyoruz. (Ekstra)

 



Konaklama: Ever Hotel Europe

 

2 Gün | Tarihi Yarımada, Topkapı Sarayı,

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, Tarihi Yarımada gezimize başlıyoruz.

İlk durağmız Topkapı Sarayı, Bab-ı Hümayun, Ayairini, Babüsselam, Saltanat arabaları, Mutfaklar ve porselen kolleksiyonu, Divan-ı Hümayun ve Adalet Kulesi, Hazine (silahlar), Babüssade, Arz Odası, III. Ahmet Kütüphanesi, Kutsal Emanetler Dairesi, Hamam, Topkapı Hazineleri, Mecidiye, Bağdat ve Revan Köşkleri, Kameriye ve Has Bahçe bölümlerini geziyoruz. Daha sonra mimarisi, ihtişamı, büyüklüğü ve işlevselliği yönünden ilk ve son ünik uygulama olarak görülen Ayasofya Camiisi’ni geziyoruz.

Ayasofya gezisi sonrası Hipodrom’a geçiyoruz. At ve atlı araba yarışlarının yapıldığı Hipodrom Meydanı’nda Alman Çeşmesi, Mısır Dikilitaşı, Yılanlı ve Örme Sütunları geziyoruz.

Sultanahmet Meydanı’na adını veren Türk ve İslam dünyasının en ünlü anıtlarından biri olan Sultanahmet Camii gezisinden sonraki durağımız Yerebatan Sarnıcı oluyor.

Büyülüyeci bir gezi sonrası turumuzun son ziyaret noktası olan Taksim meydanı'na geliyoruz. Rehberimizin anlatımlarından sonra alacağımız serbest zaman sonrasında bir turumuzu daha geride bırakıp dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başka GEZİPORT seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

NOT: Yol yoğunluğu, trafik, sis ve hava şartlarına bağlı olarak İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti ve uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.

 

 

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Gidiş - Dönüş Ulaşım
  • 1 Gece Konaklama
  • 1 Sabah Kahvaltısı
  • 1 Akşam Yemeği
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Profesyonel Rehberlik

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Tur Esnasında Alınan Öğünler
  • Kişisel Harcamalar
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri (Müzekart önerilir)
  • Gece Eğlencesi (İsteğe Bağlı)
  • Piere Loti Çıkış Ücreti
  • Boğaz Turu
  • İsteğe bağlı aktiviteler

TUR HAREKET YERLERİ VE SAATLERİ

23:50 Mavişehir (Mavibahçe AVM Önü)
00:00 Bostanlı İskele
00:10 Karşıyaka Anıt
00:20 Bayraklı Üst Geçit
00:30 Konak İBB Binası Karşısı
00:45 Şiriner Eroğlu İş Merkezi Önü
01:00 Üçyol Terra Pizza önü
01:15 Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü
01:35 Bornova Metro Opet Benzinlik Önü (Atmlerin yanı)
02:15 Manisa Eski Garaj

Programımız Cuma akşamı çıkışlıdır.
Önemli Not : Araç boyutları katılımcı sayısına göre düzenlenir. Minibüs - Midibüs - Otobüs Olabilir. Hareket saatleri 1 gün önce gelecek SMS'de yazılı olacaktır. Sms'de yazılı saatleri dikkate alınız !