Rezervasyon Sorgula Kazım Karabekir Cad. No:54/B BORNOVA - İZMİR 0232 388 30 33

Batı Karadeniz Turu (1 Gece Konaklamalı)

GÖLCÜK - AMASRA - SAFRANBOLU - YEDİGÖLLER - ABANT

%8 indirim

3000.00 2750.00 'dan
Başlayan Fiyatlarla..


Batı Karadeniz Turu (1 Gece Konaklamalı)

Konaklama
1 gece
Ulaşım Şekli
otobüslü
Tur Süresi
2 gün
Tarihler
Hareket Noktaları
detaylarda
Kişi Başı 2750.00 'dan
Başlayan Fiyatlarla..
Ayrıntılı bilgi için 0545 388 30 35

Talep Formu

DETAYLAR

1.Gün

Bolu

Cumartesi Sabah uygun bir tesiste kahvaltımızı serbest olarak aldıktan sonra,

ilk olarak batı karadenizin incisi,doğa harikası Abant Gölüne varıyoruz.Kısa bir yürüyüş,bol bol fotoğraf çekimleri yapıyor ve tertemiz doğasında vakit geçiriyoruz.Denizden yüksekliği 1350m. olan gölün çevresi çam ve könar ormanları ile kaplıdır, zengin bir yaban hayatı ve florası vardır. Göl üzerinde bulunan nilüferler ayrı bir güzellik verir.

Serbest zamanımızı da tamamladıktan sonra vakit kaybetmeden sizlerin daha rahat gezebilmesi için Yedigöller'e geçiyoruz.

Fazlasıyla yerli ve yabancı turistin geldiği Yedigöller Milli Parkına saat 10:00-11:00 gibi girip öğlen 14:00-15:00'a kadar doya doya vakit geçiriyoruz.İçerisinde yedi farklı göl bulunan Nazlıgöl, İncegöl, Sazlıgöl, Kurugöl, Deringöl, Seringöl ve Büyükgöl’ü görerek doğanın cömertçe bizlere sunduğu tüm güzelliklerin tadını çıkarttıktan sonra o meşhur evin bulunduğu Gölcük gölüne gidiyoruz.Gölcük gölü bizleri bir başka heyecanlandırıyor.

Gün batımıyla burada ki serbest zamanımızı sonlandırıp otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeğimiz ve konaklama otelimizde.



 Konaklama: Köroğlu Otel, Hilton Otel, Karpalas Otel, Soylu Otel veya vb. bölge otelleri


2.Gün
Safranbolu

Sabah kahvaltısı ile otelimizden ayrılıyoruz.Yaklaşık 2 saat sürecek eğlenceli yolculuğumuzun ardından Amasra'ya ulaşıyoruz.Kemere Köprüsü,Tarihi Kale Surları,Çekiciler Çarşısını geziyoruz.Rehberimizin anlatımlarıyla hep beraber ve bireysel olarak Amasra gezimizi tamamladıktan sonra vakit kaybetmeden Safranbolu'ya geçiyoruz.Meşhur osmanlı mimarisi evleri ile her sokağının bambaşka güzellikte olduğu Safranbolu'da günü batırıp İzmir'e dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Pazartesi sabahına karşı saat gece 02:00-03:00 arası İzmir'e varıyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başka GEZİPORT seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

NOT: Yol yoğunluğu, trafik, sis ve hava şartlarına bağlı olarak İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebele dönüş bileti ve uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



 Konaklama: Dönüş yolculuğu

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Yeni model araçlar ile ulaşım
  • 1 Gece Konaklama
  • 1 Sabah Kahvaltısı ve 1 Akşam Yemeği
  • Seyahat Sigortası ve Rehberlik

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Tüm Kişisel Harcamalarınız
  • Öğle Yemekleri
  • Yedigöller transfer ve giriş ücreti

TUR HAREKET YERLERİ VE SAATLERİ

19:50 Mavişehir (Mavibahçe AVM Önü)
20:00 Bostanlı İskele
20:10 Karşıyaka Anıt
20:15 Bayraklı Üst Geçit
20:30 Konak İBB Binası Karşısı
20:45 Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü
21:00 Üçyol Meydan (Pamukkale Ofis Önü)
21:30 Bornova Metro Opet Benzinlik Önü (Atmlerin yanı)
22:15 Manisa Eski Garaj
Programımız Cuma akşamı çıkışlıdır
Araçlarımız kişi sayısına göre 19,32 ve 46 kişilik araçlar olarak ayarlanmaktadır.